Wat is Human Design?


De uitspraak 'ben gewoon jezelf' hoor je tegenwoordig vaak genoeg. Maar wie is die 'zelf' eigenlijk? Daar is meer informatie over bekend dan je in eerste instantie misschien zou denken.

Human design is een fantastische tool die je de persoon laat zien die je geboren bent om te zijn. De combinatie van jouw geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats bevat informatie die jouw unieke blauwdruk weergeeft. We zitten allemaal op een andere manier in elkaar. De stand van de planeten op het moment dat je geboren werd laat zien welke energie, kenmerken en gifts een belangrijke rol spelen in jouw leven.

Astrologie - de planeten en de kosmos - heeft altijd invloed op ons, omdat hun energie onze eigen energie beïnvloedt. Wij zijn energie, ook al merk je daar in eerste instantie misschien niet zo veel van. Alles wat gebeurt (en niet gebeurt) in ons leven, is een gevolg van de energie die we belichamen en uitzenden naar de rest van de wereld. En wanneer jij meer op één lijn komt met jouw unieke energie - jouw blauwdruk - kan je je leven meer met de stroom mee laten bewegen, in plaats van er tegenin te zwemmen. 

"Human Design opens the door to the potential of self-love, a love of life and the love of others through understanding."

- Ra Uhu Ru -

Je leven hoeft geen (continue) struggle te zijn, het is bedoeld om ervan te genieten en jouw talenten in te zetten op een manier die voor jou goed voelt. Door je bewust(er) te zijn van jouw unieke blauwdruk - jouw human design - en hier naar te leven, zal je meer voldoening, geluk en succes ervaren in je leven.

Waarschijnlijk zal het horen van de informatie over jouw human design je (veel) herkenning geven en in bepaalde mate ook bevestiging van de persoon die je bent en de talenten die je hebt. Het bewust zijn van jouw blauwdruk kan een enorme hoeveelheid vrijheid geven om ook echt als die persoon te leven, de persoon die je bedoeld bent te zijn.

Wanneer je je beseft dat je sommige dingen doet vanuit de conditionering - en niet omdat je het zo graag wil doen of omdat het goed voelt voor je - kan je dit makkelijker loslaten. Human design geeft je de informatie en de tools om deze conditioneringen te ontdekken. Zo ga je je op een moeitelozere manier door het leven bewegen en kunnen de kansen, mogelijkheden en mensen die voor jou bedoeld zijn makkelijker op jouw pad verschijnen.