Over mij


Hi, ik ben Cecile!

En ik ben elke dag onder de indruk van de inzichten en mogelijkheden die human design biedt.

Hoe fijn zou het zijn als er een handleiding zou zijn voor een leven in flow, specifiek voor jou. Ik ben ervan overtuigd dat human design jou dat inzicht kan geven.

Zelf was ik heel sceptisch toen ik human design leerde kennen, ik ben veel te nuchter voor 'dit soort' systemen dacht ik. Doordat het steeds op mijn pad bleef komen dook ik erin en werd elke keer weer zo verrast door de mate waarin alle informatie voor mij klopte. Sinds die tijd heb ik meerdere opleidingen gedaan om dit prachtige systeem te kunnen doorgronden en vertalen voor anderen.  

Het is mijn missie en mijn passie om zoveel mogelijk mensen laten ervaren wat human design voor ze kan betekenen, zodat ze helemaal kunnen zijn wie ze in essentie zijn.


"Wat een enorme eye-opener waren de human design sessies die ik met jou gehad heb! Heel veel geleerd over mijn design, veel herkenning. Naast al je kennis ben je ook gewoon een super leuk mens. Het was een feestje om dit samen met jou te mogen doen, dankjewel! Saskia."Mijn design in het kort

Ik ben een sacrale generator met een 2/4 profiel. 

Ik ben een energieke creator, ik krijg er energie van als ik dingen doe waar ik van 'aan' ga. Ik reageer op het leven en mijn onderbuik wijst me de weg. Mijn talenten zijn soms moeilijk te zien voor mezelf. Om op te laden heb ik het nodig om me terug te trekken, tijd door te brengen in mijn eigen energie. Mijn vertrouwde cirkel van mensen om mij heen is erg belangrijk voor mij, ik hou ervan om te verbinden.

Ik breng graag creatieve veranderingen en vernieuwingen. Ik ben nieuwsgierig, zit vol ideeën en ben altijd op zoek naar verhalen om te delen. Ik kan goed luisteren en deel graag (eigen) lessen met anderen. Verder ben ik getrouwd met de allerliefste en ben ik trotse moeder van 3 prachtige kinderen. Reizen maakt mij enorm gelukkig, zeker met dit fijne gezelschap. Je kan mij wakker maken voor een goed, diepgaand gesprek en ik hou heel erg van mooie, sfeervolle interieurs. Een zelf verbouwde boerderij helemaal naar eigen smaak ingericht met een weids uitzicht en gevuld met lieve mensen is waar ik van droom!