Traject


Human Design is zo'n prachtig gelaagd systeem wat vraagt om doorvoelen en experimenteren.

Laten we samen aan de slag gaan!

Een valkuil van Human Design kan zijn dat je vooral wil blijven leren, nieuwsgierig welke informatie je nog meer over jezelf te weten kan komen.

Je blijft in je hoofd..

Terwijl de magie juist ligt in het experiment, het doorvoelen, het toepassen van alle informatie. Het leven van je design. Het kan je zoveel flow en moeiteloosheid brengen!

Samen kom je verder!

Met een groep van ongeveer 6 tot 8 deelnemers duiken we diep de basis in, het fundament. Natuurlijk behandelen we steeds een stukje theorie over jouw persoonlijke chart, maar we gaan vooral het experiment aan. Wat werkt voor jou? Hoe stroomt jouw energie? Waar liggen jouw conditioneringen? Wat gebeurt er als je de kennis gaat toepassen?

13 weken lang komen we wekelijks bij elkaar om samen de diepte in te duiken, elke week een ander onderdeel van je chart. We zullen ons gaan focussen op: strategie, autoriteit, profiel en alle centers. We gaan erachter komen hoe het voor jou werkt. Door te experimenteren, maar ook door te zien hoe het bij anderen werkt; werkt dat ook zo voor jou? Of juist totaal anders? 

Prijs € 550,-

Heb je interesse in deze manier van verdiepen in je design, neem dan snel contact met me op voor de mogelijkheden.

Contact